logga

Boka service
Förläng livet på ditt inomhusklimatsystem med bevarad effekt.

Optimera besparingskapaciteten
Bevara hela värmeeffekten
Få ett bättre inomhusklimat
Förläng livslängden
Få en jämnare inomhustemperatur
Bättre totalekonomi


Endast 1650:- ord. 2200:- 
 

Förläng livet på ditt inomhusklimatsystem med bevarad effekt. Säkerställ drift och funktion på ditt inomhusklimatsystem och kringutrustningen med ett serviceavtal från Sverigepumpen. Vi utför service och underhåll på din utrustning oberoende om den är inköpt från oss eller inte. Tryggt och säkert!

Med service kan du få ut mer av din värmepump på längre sikt. Genom att värmepumpen ger en bättre effekt och håller längre, ökar du den totala besparingen från värmepumpen.

Du köpte väl din värmepump för att spara pengar?
Tillåt den då att göra det optimalt! Visste du att en värmepump tappar i snitt 10% av sin effektivitet för varje oservat år!
Ställ dig själv frågan, bör man göra en service?
Byter du dammsugarpåse i din dammsugare ibland?
SVARET ÄR SJÄLVKLART.

Din värmepump suger åt sig damm, partiklar, smuts och virus!
Denna maskin blir din värsta bakteriehärd, låt oss sanera din inomhusmiljö, samtidigt som du ser elräkningen minska!
Forskarna är till och med oense om hur hälsofarlig miljön blir med en värmepump som inte är ordentlig rengjord.
 
Vi på värmepumpskirurgen erbjuder EN RIKTIG SERVICE!
 
Vi kommer hem till er och gör rent er maskin på djupet! Vi slarvar inte, och ni kommer garanterat vilja ha oss tillbaka!

Vi ser detta som näst intill ett kirurgiskt ingrepp!
Tveka därmed inte att kontakta oss för mer information eller skicka en intresseanmälning, så återkommer vi inom ett par dagar!

Vår service är anpassad för att du på ett kostnadseffektivt sätt ska få bästa möjliga värme och livslängd ur din värmepump. Servicen utförs av kunniga servicetekniker, som är experter på just värmepumpar. De vet vad de ska titta efter, vad som behöver rengöras och hur värmepumpen borde fungera.

Vi servar samtliga fabrikat av värmepumpar!
 

Värmepumpen håller längre

Genom service säkerställs ett minimalt slitage. Om slitaget hålls på en låg nivå håller din värmepump längre och du slipper onödiga och dyra utgifter för olika reparationer.

Ökad trygghet

Service ger dig trygghet i och med att du är förvissad om att din värmepump fungerar som den ska. Service kan exempelvis förebygga mögelbildning i värmepumpen och eliminera risken för brand, i en smutsig värmepump. Med service undviker du dyra problem.

Försäkringen täcker inte eftersatt underhåll

Om en värmepump inte sköts som den ska, kan det vara svårt att få ut pengar på försäkringen. Om exempelvis en brand uppstår i värmepumpen på grund av att du inte har skött underhållet i enlighet med manualen, är det lätt för försäkringsbolaget att undvika att ta på sig kostnaden.

Alla maskiner behöver service

Värmepumpar kräver precis som alla maskiner ett visst underhåll. Även om underhållet är förhållandevis enkelt så lönar det sig med lite mer omfattande service med jämna mellanrum. Värmepumpar är avancerade maskiner och för att de ska ge optimal effekt och hålla länge behövs service.

Fyll i ditt telefonnummer nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om service, samt bokning!