logga

Hembesöket
 

Vi som återförsäljare av Sverigepumpen vill alltid säkerställa vilken pump som ska sitta i vilket hus.
Detta för att du som kund ska kunna uppnå maximal effekt och besparing av din värmepump. Därför utför vi på Värmepumpskirurgen alltid ett gratis hembesök för att konstatera vilken pump som passar just ditt hus bäst.


När man hittat rätt modell är även rätt placeringen av värmepumpen är en viktig faktor för att få bästa möjliga besparing (fel placering och val av värmepump kan leda till en sämre besparing med flera tusenlappar per år och en sämre värmespridning). För att få bästa möjliga besparing och ett tryggt ägande utför vi alltid ett hembesök där vi utför en husanalys och tittar på bland annat dessa parametrar och beräknar vilken värmepump som passar Ert hus bäst, för att Ni skall få den absolut bästa besparingen och värmefördelning.

 

Vill du att vi besöker dig eller berättar mer?

Fyll i ditt telefonnummer nedan så kontaktar vi dig för inbokning av hembesök samt besvarar dina frågor.

I Sverigepumpen ingår alltid 3 års garanti och därefter en 2-årig trygghetsförsäkring på hela värmepumpsanläggningen.
Trygghetsförsäkringen kan sedan förlängas för varje år upp till hela 14 år. Vi bjuder även på en 5-årig åskförsäkring när du köper en Sverigepump.
Det kallar vi trygghet.
Glöm inte att regelbunden service av din värmepump säkerställer en hög besparing över tid och förlänger livslängden på ditt system. Utebliven rengöring och underhåll innebär ca 10% lägre besparing per år.